Hafik Belediye Başkanı Aydın'dan Myo Müdürü Baktır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hafik Belediye Başkanı Aydın'dan Myo Müdürü Baktır'a Ziyaret

Hafik Belediye Başkanı Aydın\'dan Myo Müdürü Baktır\'a Ziyaret

Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır'ı ziyaret etti.

31.01.2014 19:10

Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır'ı ziyaret etti.

Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, yüksekokulla çalışma içinde olduklarını belirtti. Yüksekokulun 80 dönümlük bir alana sahip olduğunu aktaran Aydın, "Yüksekokulumuz kampüs kurulabilecek bir alana sahip. Yüksekokulumuzun gelişmesinde emeği geçen iş adamlarına ve herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Baktır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yüksekokulun öğrenci sayısında yüzde 150 artış beklediklerini belirtti.

İlçede yurt imkanının önümüzdeki yıl daha da artacağını ifade eden Baktır, "Yurt imkanının artışıyla öğrencilerin burayı tercih etme imkanı yüksek olacak. 60 olan öğrenci sayımızın 160'a çıkacağını tahmin ediyoruz. Hafik Belediyesinin yeni yaptığı arazi tahsisleriyle yüksekokulumuz, 80 dönümlük bir alana sahip. Önümüzdeki öğretim yılında 4 programla eğitim verecek duruma geleceğiz. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hafik Belediye Başkanı Aydın'dan Myo Müdürü Baktır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement