Hami-yet Anneleri Kurslarda Yaptıkları Çalışmaları Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Hami-yet Anneleri Kurslarda Yaptıkları Çalışmaları Sergiledi

Hami-yet Anneleri Kurslarda Yaptıkları Çalışmaları Sergiledi

Yozgat ‘ta Hami-yet annelerine yönelik açılan ahşap yakma, mefruşat ve tel kırma kurslarına katılan Hami-yet Anneleri açılan sergide eserlerini görücüye çıkardı.

16.05.2016 18:03

Yozgat 'ta Hami-yet annelerine yönelik açılan ahşap yakma, mefruşat ve tel kırma kurslarına katılan Hami-yet Anneleri açılan sergide eserlerini görücüye çıkardı.

Belediye Büyük Sinema salonunda düzenlenen serginin açılışına Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Vali Yardımcısı Adnan Daldal, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçarslan, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve hamiyet anneleri hatıldı.

Serginin açılışında konuşan Yozgat Valisi Yazıcı, valiliğin bünyesinde 4-5 aydır devam eden kursların sergisinin açılışını yaptıklarını belirterek, " Bu bir gönül faaliyeti, manevi hazları ve zevkleri olan bir faaliyet. Özellikle Yozgat'ımızda kendilerini çocuklarının bakımına, büyütülmesine, yetiştirilmesine adamış, hem anne hem baba rolünü ifa eden, zorlukları kendi başına göğüsleyen sevgili Hami-yet annelerimizin özellikle sosyal hayata adaptasyon ve kamuoyu içerisindeki kendi yerlerinin daha da güçlendirilmesi noktasında ki faaliyetlerimizin bir devamıdır" dedi.

Yazıcı, " Bugün de burada mürüvvetini birlikte görüyoruz. Tabi annelerimiz kendilerine sosyal imkanlar tanındığı ölçüde çok gayretli olduklarını ve başarılı olduklarını gösterdiler. Annelerimizin 0-18 yaş arası çocukları ve üniversiteye giden evlatları var. Tek kelimeyle izah edecek olursak bizler ayrı, özel ve samimi bir aileyiz. Şuan Allah'a şükürler olsun Hami-yet 15 ayrı yerde uygulanıyor. İnşallah Türkiye genelinde de Hami-yet projesi devam edecek "diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışını yapan Vali Yazıcı ve davetliler, sergiyi gezip, hamiyet annelerinden yaptıkları işle hakkında bilgi aldı. Vali Yazıcı, daha sonra Hamiyet Annelerine kurs sertifikalarını ve kurs hocalarına da teşekkür plaketlerini verdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hami-yet Anneleri Kurslarda Yaptıkları Çalışmaları Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement