Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay\'dan Kısa Kısa

Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve pide satışlarındaki fiyat ve gramaj karmaşası nedeniyle fırınlarda denetimlerde bulundu.

05.07.2014 13:40

Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve pide satışlarındaki fiyat ve gramaj karmaşası nedeniyle fırınlarda denetimlerde bulundu.

Ramazan nedeniyle bazı bölgelerde fiyatlar konusunda karmaşa yaşandığını belirten Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada, fırınları tek tek kontrol eden zabıta ekiplerinin, fiyat ve gramajları gösteren çizelgeleri vatandaşların görebilecekleri şekilde asmaları konusunda esnaflara uyarıda bulunduğunu kaydetti.

Toksoy, denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtti

HAŞYAD, dergilerinin 3. sayısını tanıttı

Hatay Şairler Yazarlar Derneği (HAŞYAD), resmi yayın organı olan Gökekin Kültür Sanat Edebiyat Dergisi'nin, Haziran - Temmuz - Ağustos sayısının çıktığını duyurdu.

HAŞYAD Başkanı Ali Parlak yaptığı açıklamada, dernek olarak çıkardıkları Gökekin Dergisi'nin 3'üncü sayısını, Araştırmacı - Yazar Mehmet Tekin'e ayırdıklarını belirtti.

Bu tür özel sayıların genellikle kişi öldükten sonra çıkarıldığını ifade eden Parlak, "Hatay'a Adanmış Koca bir Ömür: Mehmet Tekin" adını verdiğimiz dergimizi, Hatay'a dair çalışmaları ve verdiği eşsiz eserlerle övgüden fazlasını düşündüğümüz Tekin'e sürpriz yaparak çıkarttık." dedi.

Okuyucuların bu dergide Tekin'le ilgili birçok bilgiye ulaşılabileceğini söyleyen Parlak, bu tür özel sayıların önümüzdeki aylarda da çıkacağını sözlerine ekledi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement