Hatay'ın Çılgın Projesine 2014'de Başlanacak - Son Dakika
Yerel

Hatay'ın Çılgın Projesine 2014'de Başlanacak

Hatay\'ın Çılgın Projesine 2014\'de Başlanacak

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay'a yapılacak yatırımların en büyüğü olan tünel projesine 2014'de başlanacağını söyledi.

18.07.2013 11:56

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay'a yapılacak yatırımların en büyüğü olan tünel projesine 2014'de başlanacağını söyledi.

Bakan Ergin, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından Grand Plaza'da düzenlenen iftar yemeğinin ardından, Hatay'a yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Hatay'ın çılgın projesi olarak adlandırılan Hassa Tüneli projesine değinen Bakan Ergin, Amanos Dağları'na tünel açılarak ilin iki yakası arasında geçişin kolaylaştırılacağını, bu sayede hem ilin doğusunun yatırıma açılacağını, hem de komşu illerden gelen ihraç mallarının çok kolay şekilde limana ulaşacağını söyledi.

Hassa Tünelinin yapımına 2014 yılında başlanacağını belirten Ergin, Hatay'ı kapsayan tünel projesinin en büyük yatırım olduğunu ve Hatay bölgesinin kaderini değiştireceğini ifade etti.

İftara, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay'ın Çılgın Projesine 2014'de Başlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement