Zonguldak Şampiyonu, Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Oldu - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Şampiyonu, Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Oldu

Zonguldak Şampiyonu, Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Oldu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu, Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında Zonguldak Şampiyonu oldu.

14.01.2014 09:43  Güncelleme: 09:51

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında Zonguldak Şampiyonu oldu.

Zonguldak İl Milli Eğitim ve Zonguldak GSİM Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Hentbol müsabakaları 13/01/2014 pazartesi günü oynanan üçüncülük ve şampiyonluk müsabakaları ile sona erdi. Çaycuma Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Şampiyon oldu. Çaycuma temsilcisi Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu diğer grubu ikinci bitiren Zonguldak Gazi Ortaokulu ile 10 Ocak Cuma günü yarı final oynadı ve bu müsabakayı da 17-11 kazanan Çaycuma temsilcisi finalde TED kolejini mağlup eden Kozlu Ortaokulu ile 13-01-2014 pazartesi günü saat 11 de Finalde karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını 11-10 önde kapatan Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu müsabakanın ikinci yarısında mükemmel bir oyun sergileyerek müsabakadan 21-17 lik skorla ayrılarak Zonguldak Şampiyonu oldu. Müsabakaya Çaycuma ilçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, il MEM Şube müdürleri Zülfikar Uçar, Ercan Kahya, İbrahim Gök ve Okul müdürleri da katıldı. Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Şampiyonluk Kupasını Çaycuma ilçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, nin elinden aldı. Kupa Çaycuma ilçe MEM Müdürü Kenan Dereli, Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu ortaokulunun elde etmiş olduğu bu Şampiyonluğundan dolayı hentbolcuları ve beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk ü tebrik etti. Öztürk, on yıldır hentbol ile yoğun bir şekilde uğraştıklarını ve bunun sonucun da kız hentbol takımıyla 6 kez şampiyon olduklarını, bu senede erkek hentbol takımıyla şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha eklemekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Müdürü Mevlüt Uzunel Şampiyonluk müsabakasında bizi yalnız bırakmayan İlçe MEM Müdürü Kenan Dereli ye, İl Şube Müdürleri Zülfikar Uçar ve Ercan Kahya ya teşekkür etti. Müdür Uzunel, hentbolcularına ve beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk e kendilerine yaşattıkları bu sevinçten dolayı teşekkür etti. Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Zonguldak'ı grup (bölge) elemelerinde temsil edecek. Grup (bölge ) müsabakaları Ankara da yapılacağı kaydedildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Şampiyonu, Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement