Hilvan Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğini Bu Yıl da Halka Açtı - Son Dakika
Yerel

Hilvan Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğini Bu Yıl da Halka Açtı

Hilvan Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğini Bu Yıl da Halka Açtı

Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesi tarafından geleneksel olarak hazırlanan iftar yemekleri bu yıl da birçok insana iftar yemeği oluyor.100.Yıl Meydanı'nda bulunan belediye çay bahçesinde kurulan iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı.

16.07.2013 13:36

Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesi tarafından geleneksel olarak hazırlanan iftar yemekleri bu yıl da birçok insana iftar yemeği oluyor.

100. Yıl Meydanı'nda bulunan belediye çay bahçesinde kurulan iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca her akşam özenerek hazırlanan iftar yemeklerine her geçen gün katılımın daha fazla olduğu görüldü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Her yıl geleneksel olarak belediyemiz ve hayırsever işadamlarının destekleri ile 100. Yıl Meydanımızda vatandaşlarımıza iftar yemekleri hazırlıyoruz. Hilvan halkı olarak memuru, işçisi ve yaşlısı olarak bir arada kardeşçe iftarımızı yapıyoruz" dedi.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ise, "Gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından yönetim kurulu olarak Belediye'nin ve hayırsever işadamlarının hazırlamış olduğu iftar yemeğine iştirak ettik. Buraya katılan tüm vatandaşlarıma ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından okunan ezan ile birlikte tüm vatandaşlar iftarını açtı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hilvan Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğini Bu Yıl da Halka Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement