HRÜ'nün Bileğini Kimse Bükemedi - Son Dakika
Yerel

HRÜ'nün Bileğini Kimse Bükemedi

HRÜ\'nün Bileğini Kimse Bükemedi

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Harran Üniversitesi ekibi ikinci oldu.

02.04.2014 12:25

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Düzce Üniversitesi işbirliğiyle, Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda düzenlenen "Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası" final müsabakaları sona erdi. 38 üniversite ve 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada, sporcular sol el ve sağ el olmak üzere 14 ayrı sıklette mücadele etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Rektör Yardımcısı, üniversite idarecileri, öğretim üyeleri, Federasyon temsilcilerinin katıldığı ödül töreninde, bireysel şampiyonların ödülleri verildikten sonra takım halinde şampiyon olan üniversitelerin ödül törenine geçildi.

Bayanlar takım sıralamasında toplamda 5 madalya alarak takım olarak sadece bir puanla Kocaeli Üniversitesi'ne birinciliği kaptıran Harran Üniversitesi, ikinci olurken, İnönü Üniversitesi de üçüncü oldu.

Şampiyonada bilek güreşi takımımızın antrenörlüğünü yapan Harran Üniversitesi Sağlık-Kültür ve Spor Dairesi Spor Şube Müdürü Okutman Emine Gözen, Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası'nda elde edilen derecelerin üniversite camiası olarak kendilerine gurur verdiğini belirterek, şunları söyledi: "Üniversitemiz bilek güreşi takımı, Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, büyük başarıya imza attı. Bu başarıda büyük emeği olan öğrencilerimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Son yıllarda Üniversitemizde spora verilen önemin bir sonucu olarak meyvelerini toplamaya başladık. Üniversitemizin sporda elde ettiği başarılar artan bir ivme kazanmış durumda.

Spora verdiği destekten dolayı başta Rektörümüz sayın Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'ya ve Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Deveci'ye teşekkür ederim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HRÜ'nün Bileğini Kimse Bükemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement