Hüseyin Aslan'dan Başkan Kürüm'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Aslan'dan Başkan Kürüm'e Ziyaret

Hüseyin Aslan\'dan Başkan Kürüm\'e Ziyaret

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü makamında ziyaret etti.

06.12.2013 17:39

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü makamında ziyaret etti. Kürüm ve Aslan, yerel seçim süreci ve adaylığına ilişkin sohbet etti. Kürüm, "İzmir'de kentsel dönüşüme ilişkin örnek projelere imza attınız. Aday gösterilmeniz halinde de İzmir'e katkı sağlayacağınıza inanıyorum" dedi.

Aslan ve Kürüm, Karabağlar'da kentsel dönüşüm projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu, kentsel dönüşümün halkın yararına ve mağdur olmadan gerçekleştirilmesi gerektiğini, siyasi ranta dönüşmemesi gerektiğini belirtti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesi halinde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlatan Aslan, "Birlikte çalışmayı arzularım. Bu seçim ülkemiz açısından da yaşadığımız kentimiz açısından da hayati derecede öneme sahip. Burada gördüğüm heyecan, coşku ve istek Cumhuriyet Halk Partili'lerin seçimin önemini kavradığını fazlasıyla gösterdi. Hedefimiz en az yüzde 60. Yaşanan sorunları da aynı heyecan, aynı coşku ve kararlılıkla birlikte çözeceğiz. Başta Büyükşehir olmak üzere İzmir'in dört bir tarafında 'dost kapısı belediyeleri' hakim kılacağız" diye konuştu.

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan'a aday adaylığı süreciyle ilgili başarılar dileyen Başkan Kürüm, kendisinin de bir dönem daha Karabağlar Belediye Başkanlığı yapmayı arzuladığını belirtti. Karabağlar'ın 4,5 yılda da ürettikleri projeler ve hizmetlerle büyük değişim yaşadığını vurgulayan Kürüm, "İlçemizin geleceği, İzmir'in geleceği için çalışıyoruz. Aday gösterilmeniz halinde birlikte çalışmaktan da mutluluk duyarım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Aslan'dan Başkan Kürüm'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement