Hüseyin Cengiz'den Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Cengiz'den Kadınlar Günü Mesajı

Hüseyin Cengiz\'den Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı

07.03.2015 14:03

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda tüm kadınların gününü kutladı.

Cengiz: "Kadınlarımız Hayatın Merkezindedirler"

Kadınların, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarları olduğunu belirten Hüseyin Cengiz şöyle dedi:

"Kadınların sosyal, siyasal ve kültürel alanlarda çok daha fazla söz sahibi olmalarının, görev almaları sadece kadınlar için değil, toplumun tamamı için çok önemlidir. Kadınlarımız, toplum içinde giderek önemli roller üstlenmiş ve hayatın merkezinde yer almışlardır. Özellikle son yıllarda gerek anayasal gerekse kanuni düzenlemelerle kadınlarımıza pozitif ayrımcılık ilkesi uygulanarak, tüm alanlarda birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiştir. Gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır. Tüm insanlığın bu bilince sahip olması gerekmektedir. Kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez, ehemmiyete sahiptir.

Kadın Hakları ve Bu Hakların Hayata Geçirilmesinde Önemli Mesafeler Alındı

Kadınların hak arayışında, eşit haklar ve fırsatlar mücadelesinde, Dünya Kadınlar Günü tüm dünyaya kadınların sesini ve sözünü taşıyor. Tüm Dünyada ve ülkemizde uzun süren mücadele ve hak arayışları sonucunda kadının insan hakları ve bu hakların hayata geçirilmesi noktasında çok önemli mesafeler alındı. Daha eşit, daha yaşanılır, daha insanca ve şiddetten arınmış bir dünya için bu yolda kararlılıkla yürüyeceğiz. Bu düşünceler ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor. Dünyada ve ülkemizde kadın erkek tüm insanlar için barış, eşitlik, adalet ve özgürlüklerin gelişmesine katkı sağlamasını diliyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüseyin Cengiz'den Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • öz diyarbakırlı: cengiz aliesinin tenislcisi genc adat adayı hemşerimizimceliste görmek isteriz. diyarbaırlı olamayıp ekazığlılı olan akedemisyen kimliğiyle yıllarca hdp ile iş tututuğu dicle üniveristesinde tespitli aday adayını diyarabaırda mürcaatını kabul edenleri bile kınıyoruz. dşyarbakırlı tüm adaylar başarılar, AK prati ile devam 0 0 Yanıtla

Advertisement