Huzurevi Yardımlaşma Derneği'nden Btso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Yardımlaşma Derneği'nden Btso'ya Ziyaret

Huzurevi Yardımlaşma Derneği\'nden Btso\'ya Ziyaret

Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Yardımlaşma Derneği, İsmail Bağcılar başkanlığında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

14.02.2013 16:02

Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Yardımlaşma Derneği, İsmail Bağcılar başkanlığında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Yardım Derneği Başkanı İsmail Bağcı, huzurevinin hizmet kalitesinin her geçen gün daha yükseltildiğini belirterek, "Bursa Ticaret ve Sanayi Odası gibi büyük ve gönüllü kuruluşların destekleriyle huzurevimiz sakinleri daha huzurlu ve güvenli bir ortama kavuşuyor. Daha önce fizik tedavi ünitemizi bize hediye eden ve şimdi de ihtiyacımız olan aracı bize bağışlayan İş dünyasının temsilcisi BTSO'ya teşekkür ederiz" diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Hazır, huzurevlerinin toplumsal ihtiyaç olduğunu kaydederek, "Sizler gönüllerinizi ve zamanınızı bu işe vakfetmişsiniz. Bizler de yüce gönüllülüğüne saygımızı destek vererek gösteriyoruz. Yerine ulaştığından ve önemli bir,ihtiyacı karşıladığından emin olarak…Biz de, sizlere manevi haz veren böylesi bir girişime öncülük ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Dernek Yönetim Kurulu'ndan Rüştü Burlu ve BTSO Eski Yönetim Kurulu Başkan Vekili de olan M. Mutlu Uraz başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, BTSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Hazır, Yönetim Kurulu üyeleri Tahir Yılmaz, M.Celal Eğretli, Emin Nallar, Erdem Albayrak ve Erdem Baydaroğlu hazır bulundu.

(YS)

14.02.2013 15: 39: 38

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Yardımlaşma Derneği'nden Btso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement