Iğdır'da Anneler Günü Bisiklet Turu Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da Anneler Günü Bisiklet Turu Etkinliği

Iğdır'da Anneler Günü, bisiklet turu etkinliğiyle kutlandı. Iğdır Valisi Ercan Turan, tur öncesi katılımcı kadınlara kırmızı beyaz karanfil vererek günlerini kutladı.

12.05.2024 14:32  Güncelleme: 14:49

SERDAR ÜNSAL

(IĞDIR) - Iğdır'da Anneler Günü, bisiklet turu etkinliğiyle kutlandı. Iğdır Valisi Ercan Turan, tur öncesi katılımcı kadınlara kırmızı beyaz karanfil vererek günlerini kutladı.

Iğdır Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yeşilay, Türk Kızılay'ı, AKUD ve Tomris Hatun Bisiklet Kulübü, Anneler Günü dolayısıyla bisiklet turu düzenledi. Bisiklet sürücüleri Belediye Meydanı'nda toplanarak 20 kilometre pedal çevirdi. Iğdır Valisi Ercan Turan ise tur öncesi katılımcı kadınlara kırmızı beyaz karanfil takdim ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Turan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Iğdırlı hemşehrilerimiz bisiklet sporuna inanılmaz şekilde teveccüh ediyorlar. Sivil toplum kuruluşları da destek verip ilgi gösteriyor. Biz spor yapmak için bahaneler arıyoruz her hafta bu etkinlikleri yapıyoruz. Biz bir süreç başlatmıştık devamı gelmeli. Bizler her hafta her ay çeşitli etkinlikler yaprak sosyal yaşamı renklendirmeye çalışıyoruz. Yakında doğa yürüyüşleri de yapacağız. Iğdır'da hava kirliliği ile mücadelede halkımız bisiklet kullanmalı. Bisiklet yolları yapılmalı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hediye ettiği, 'Turan Kapısı' dediği yolda inşallah bir 'Turan Yolu Bisiklet Güzergahı' belirledik. Orada da bir etkinlik yapacağız önümüzdeki haftalarda. Yaylalarımızda da etkinlik yapacağız. Daha da her insanımıza ulaştırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz."

Iğdır\'da Anneler Günü Bisiklet Turu Etkinliği
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Anneler Günü Bisiklet Turu Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement