İhlas'tan Başkan Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhlas'tan Başkan Ekinci'ye Ziyaret

İhlas\'tan Başkan Ekinci\'ye Ziyaret

İhlas Holding Şanlıurfa Temsilcisi Ömer Keşkül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret etti.

11.08.2015 16:01

İhlas Holding Şanlıurfa Temsilcisi Ömer Keşkül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ziyaret etti.

İhlas Holding Şanlıurfa temsilcisi Ömer Keşküş, Türkiye Gazetesi Dağıtım Sorumlusu Nihat Büyük, İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Temsilcisi Serhat Demir ile birlikte Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret etti. İhlas Holding ve medya birimlerindeki yeni yapılanmalar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Keşkül ve beraberindekiler, Başkan Ekinci ile bir süre sohbet etti. Yerel yönetimlerin önemine dikkat çeken Keşkül, "İhlas Holding 25 yılı aşkın süredir Türkiye genelinde olduğu gibi Şanıurfa'da da devlete olan tüm sorumluluklarını titizlikle yerine getirmektedir. Bireysel olarak biz çalışanlar da ülke ve bölge için gereken her şeyi en azami derecede yapma çabasındayız. Bizler ve tüm bölge halkı için yerel yönetimler büyük önem taşıyor. Yöneticiler ise çok zor ve ağır sorumluluklar altında ciddi çalışma temposunda, hayli yoruluyor. Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'nin de hem bölgemiz hem de ülkemiz için canla başla çalıştığını görüyoruz. Allah kolaylıklar versin diliyoruz" dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Ekinci de belediye hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ülke ve bölge yararına yapılan çalışmalarda bölge insanın ve medyanın desteğini isteyen Ekinci, "Yaşadığımız bu bölge için ciddi projeleri ve çalışmalar gece gündüz demeden yürütürüz. Bizler ve ekip arkadaşımız belediye çalışanları ile Şanlıurfa'ya yakışır bir kent oluşturmak istiyoruz. Çok kısa sürede önemli sorunları çözüp, uzun mesafeler kat ettik. Bizim için bu yeterli değil. Daha büyük çalışmalar için, ilçemizin daha da gelişmesi için, tüm bölge halkının bizleri daha fazla destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Dağıtım Sorumlusu Büyük, Başkan Ekinci'ye Hüseyin Hilmi Işık'ın (rahmetullahi aleyh) tarafından kaleme alınan ve Hakikat Kitabevi tarafından basılan Saadet-i Ebediye (Tam İlmihal) kitabını hediye etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas'tan Başkan Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement