İhsaniye Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkan Vekili Özak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhsaniye Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkan Vekili Özak'a Ziyaret

İhsaniye Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkan Vekili Özak\'a Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zekeriya Özak, İhsaniye Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Murtaza Baştan ve Okul Aile Birliği yetkililerini makamında kabul etti.

27.01.2012 12:36

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zekeriya Özak, İhsaniye Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Murtaza Baştan ve Okul Aile Birliği yetkililerini makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarete İhsaniye Lisesi Müdür Yardımcısı Murtaza Başkan, Okul Aile Birliği Başkanı Mualla Güzüm, üyeler Dile Çapan ve İsmail Günay Çapan katıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette İhsaniye Lisesi'nden gelen konuklar Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime yönelik sürdürdüğü hizmetlerin öğretmen ve öğrenciler için çok değerli olduğunu ifade etti.

İhsaniye Lisesi Müdür Yardımcısı Murtaza Baştan, okullarındaki yapılan çalışmalardan bahsetti. Öğrencilerinin üniversite sınavlarında başarılı dereceler aldıklarını belirten Baştan, okullarındaki bazı eksikliklerin olduğunu bu eksikliklerin de tamamlanması ile daha iyi çalışmalar yürütebileceklerini ifade etti. Baştan, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ile de bu çalışmaların değerinin arttığına dikkat çekerek teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zekeriya Özak ise eğitime destek için birçok hizmet verdiğini ifade etti. Çocukların ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Özak, 6. Sınıf öğrencilerini 80 bin adet bilgisayar verdiklerini, birçok okula kapalı ve açık spor salonu inşa ettiklerini ifade etti. Üniversite sınavında dereceye girenlere otomobil, orta öğretim öğrencilerine bisiklet hediyesi gibi eğitime teşvik amacı hizmetler verdiklerini ifade eden Özak, bu çalışmaların katlanarak devam edeceğini kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhsaniye Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkan Vekili Özak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement