İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

Boyabat Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ne (BEYDER) üye bayanlar tarafından, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

20.04.2013 15:31

Boyabat Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'ne (BEYDER) üye bayanlar tarafından, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan bir işyerindeki kermesin açılış kurdelesini Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş birlikte kesti. Kermesin açılışına Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Müftüsü İsa Sağlam AK Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu dernek yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek ve vakıf gibi kuruluşların yaptıkları bu tür organizasyonlarla birçok öğrencinin eğitimlerine katkıda bulunduklarını belirten Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, BEYDER tarafından açılan kermesinde böyle bir amaca hizmet edeceğini söyleyerek, "Katkıda bulunan her kesi kutluyorum. İnşallah bol kazançlı ve hayırlara vesile olur" dedi.

Boyabatlı hayırseverlerin destekleri ile açılan ve bir hafta boyunca devam edecek olan kermeste elde edilecek olan gelirin direk ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimlerine harcanacağını belirten BEYDER Başkanı Lüftü Kuru, hemen hem her yıl kermes yaptıklarını ve birçok öğrenciye maddi destek çıktıklarını söyledi. Kuru, "Kermesimiz tamamen Boyabatlı hayırsever vatandaşlar tarafından yapılıyor. Herkesin bu hayırda bir tuzunun olmasını arzuluyoruz. Derneğimiz ekonomik durumu yerinde olmayan öğrencilerin dar zamanlarda imdadına yetişiyor. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Yaklaşık bir hafta boyunca açık olacak olan kermeste gıda, giyim tatlı çeşitleri ve hediyelik eşyalar satılacak. Elde edilecek olan gelirin maddi durumu yerinde olmayan fakir öğrenciler için kullanılacağı belirtildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement