İl Genel Meclisinden Valiye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisinden Valiye Ziyaret

İl Genel Meclisinden Valiye Ziyaret

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal ve İl Genel Meclisi Üyeleri görevine yeni başlayan Bartın Valisi Ali Çınar'ı makamında ziyaret etti.

30.05.2013 11:52

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal ve İl Genel Meclisi Üyeleri görevine yeni başlayan Bartın Valisi Ali Çınar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kenan Dursun, Sefai Dikyurt, Recep Kantarcıoğlu, Mehmet Ali Uğur, Atnen Aydoğan, Musa Gürüz, Ayhan Özçelik, Uğur Timur ve Orhan Çaça yer aldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Bartın Valisi Ali Çınar, "İl Genel Meclisleri bizler için çok önemlidir. İlimizde devletimizin verdiği hizmetler, aynı zamanda hükümet programında bulunan yatırım ve hizmetlerin yürütülmesini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Birbirimizle yardımlaşarak, güç birliği içerisinde inşallah daha verimli hizmetler sunmaya çalışacağız. Yaptığınız ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, meclis üyeleri hakkında bilgiler verdikten sonra, meclisin imza attığı hizmetler hakkında Vali Çınar'a bilgiler verdi.

Kartal, "Bartın İl Genel Meclisimizin sayısı her kadar az gibi gözükse de, yaptığı işlerde bir o kadar büyüktür. Meclisimizde bugüne kadar aldığımız bütün kararlar hep oy birliği ile olmuştur. Aldığımız kararların hepsi Bartın'ın gelişmesine ve büyümesi katkı vermekle birlikte kentte yaşayan insanlarımıza en iyi hizmet vermek için olmuştur. Sonuç olarak bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz" dedi.

Konuşmaların sonrasında Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Bartın Valisi Ali Çınar'a ziyaretin anısına, ebru sanatıyla yapılan üzerinde güllerin ve ayyıldızın bulunduğu tablo hediye etti. Ziyaretin sonunda Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, meclis üyeleri Bartın Valisi Ali Çınar ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(SA)

30.05.2013 11: 41: 25

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisinden Valiye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement