İl Müdürlerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Müdürlerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

İl Müdürlerinden Başkan Karaosmanoğlu\'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bakanlıkların Kocaeli il müdürlerini makamında ağırladı.

08.04.2014 16:46

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bakanlıkların Kocaeli il müdürlerini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu'nu tebrik eden ve başarılar dileyen il müdürleri, Büyükşehirle birlikte koordineli olarak çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yerel seçimlerin ardından tebrikleri kabul etmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli il müdürlerini ağırladı. Sanayi ve Ticaret İl Müdürü İhsan Ertuğrul, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kesen, İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz'ın da aralarında bulunduğu il müdürleri Başkan Karaosmanoğlu'nu tebrik etti.

Başkan Karaosmanoğlu'na başarılar dileyen il müdürleri yeni dönemde de birlikte hareket edeceklerini ve kentin kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu ise teşekkür ederek daha önce olduğu gibi bundan sonra da işbirliğinin devam edeceğini vurguladı.

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu tebrik ziyaretleri kapsamında vatandaşları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini 11 Nisan Cuma gününe kadar kabul edecek. Bu tarihten sonra ise tebrikler yürüyüş programında kabul edilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müdürlerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement