İranlı İşadamları Menemen'de - Son Dakika
Yerel

İranlı İşadamları Menemen'de

İranlı İşadamları Menemen\'de

İran Tahran Ticaret Odası üyeleri İzmir Serbest Bölgesi İZBAŞ’ta Menemen Ticaret Odası üyeleri ile buluştu, ikili görüşmelerde bulundu.

22.05.2014 10:25

İran Tahran Ticaret Odası üyeleri İzmir Serbest Bölgesi İZBAŞ'ta Menemen Ticaret Odası üyeleri ile buluştu, ikili görüşmelerde bulundu.

İran Tahran Ticaret Odası Başkanı Yahya Al-Assad ve beraberindeki 31 kişilik İranlı işadamı heyeti İzmir Serbest Bölgesini ziyaret etti Menemenli İş adamları ile ikili görüşmelerde bulundu. Bankacılık, inşaat, makine, kimya, deri ve gıda sektör yetkililerinden oluşan heyet kendi dallarındaki Menemenli işadamları iş bağlantıları temasları yaptı

İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, İranlı işadamlarını bölgelerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İranlı işadamlarına hitap eden Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, "İzmir Serbest Bölgesi ile birçok konuda beraber çalışıyoruz. İki ülke arasındaki ticaretin ve ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamaktan her zaman mutluluk duyacağız" dedi.

İranlı işadamları ise, kendileriyle iş yapmak isteyen Menemen Ticaret Odası üyeleri ile biraraya geldiklerini, "Her zaman Menemen Ticaret Odası ile Tahran Ticaret Odamız kardeştir. Bundan sonra da işbirliği ve ilişkileri hızla artacağına inanıyoruz" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İranlı İşadamları Menemen'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement