İŞKUR'dan Öğrencilere İş Bulma Fırsatı - Son Dakika
Yerel

İŞKUR'dan Öğrencilere İş Bulma Fırsatı

İŞKUR\'dan Öğrencilere İş Bulma Fırsatı

Çalışma ve İş Kurumu Adana İl Müdürlüğü ile Adana Çukurova Üniversitesi M.Y.O işbirliğinde Adana Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

02.05.2013 13:11  Güncelleme: 13:18

Çalışma ve İş Kurumu Adana İl Müdürlüğü ile Adana Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde 'Adana Kariyer Günleri' etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında firmalar iş başvurularını ve staj başvurularını aldı. Ayrıca iş ve meslek danışmanları ile firmaların insan kaynakları uzmanları iş arama becerileri, iş görüşmesi teknikleri, mülakatta dikkat edilecek davranışlar ve özgeçmiş hazırlama teknikleri hakkında sunumlar gerçekleştirdi.

Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu kampüsünde gerçekleşen etkinlikte konuşan Çalışma ve İş Kurumu Adana İl Müdürü Haşim Meydan, "İş arayan ve staj yapmak isteyen öğrencilere kendilerine yakışır işleri bulmaları adına böyle bir etkinlik düzenledik. Onlar firmaları gezeceklerine firmaları onların ayağına getirdik" dedi.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kurulan stantları gezerek firmalar ve iş imkanları hakkında bilgi aldılar.

2012 yılında en çok istihdam sağlayan firmalara sertifikalarını Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Adana Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Haydar Şengül verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İŞKUR'dan Öğrencilere İş Bulma Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement