İsmetpaşa İlköğretim Okulu Öğrencileri Belediye'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İsmetpaşa İlköğretim Okulu Öğrencileri Belediye'yi Ziyaret Etti

İsmetpaşa İlköğretim Okulu Öğrencileri Belediye\'yi Ziyaret Etti

Şırnak İsmetpaşa İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri, yerel yönetimlerle ilgili bilgi almak için Belediye'yi ziyaret etti.

12.04.2012 12:48

Şırnak İsmetpaşa İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri, yerel yönetimlerle ilgili bilgi almak için Belediye'yi ziyaret etti.

İsmetpaşa İlköğretim Okulu 4/A Şubesi öğretmen ve öğrencileri dün Şırnak Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Faik Saltan ile meclis üyeleri odasında görüşen öğretmen ve öğrenciler adına Sınıf Öğretmeni Kerim Aydoğan Sosyal Bilgiler dersinde yerel yönetimlerle ilgili bir çalışmalarının olduğunu ve bu konuda bilgi almak için belediyeyi ziyaret ettiklerini belirtti. Başkan vekili Saltan, belediyenin genel yapısı, işlevi ve çalışmaları hakkında öğretmen ve öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerin "Şırnak için ne tür çalışmalar yapmayı planlıyorsunuz?" sorusu üzerine Saltan, "Bu yıl, öncelikle Çarşı Yol projesini bitirmeyi amaçlıyoruz. Daha sonra Otogar'ın açılışını gerçekleştireceğiz. Yine imkanlar dahilinde her bir mahallede birer park yapmayı düşünüyoruz" dedi.

4.Sınıf öğretmeni Kerim Aydoğan ise öğrencilerle birlikte fidan dikmek istediklerini belirtti.

Öğretmen ve öğrencilerin belediye başkanından bir takım talepleri oldu.

Sınıf Öğretmeni Aydoğan okulun çevresinde bulunan çöp noktalarına bir düzenleme yapılması, rehber öğretmeni Betül Şen okul bahçesine oturma bankları ve birkaç adet çöp kutusu yerleştirilmesini, öğrenciler de park, yol ve okul çevresinin ağaçlandırılmasını talep etti.

Saltan, kendilerine imkanlar dahilinde yardımcı olacaklarını ifade etti. Ardından öğretmen ve öğrenciler belediyeyi gezip hatıra fotoğrafı çekti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmetpaşa İlköğretim Okulu Öğrencileri Belediye'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement