İtk'yı Onurlandıranlar Bir Kere Daha Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

İtk'yı Onurlandıranlar Bir Kere Daha Ödüllendirildi

İtk\'yı Onurlandıranlar Bir Kere Daha Ödüllendirildi

2013-2014 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı kazanmış İTK’lı öğrencileri, başarılarından dolayı bir kere daha ödüllendirmek için gerçekleştirilen “İTK’yı Onurlandıranlar-Başarı Ödül Töreni”nin bu yıl 5.si düzenlendi.

27.05.2014 14:17

2013-2014 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı kazanmış İTK'lı öğrencileri, başarılarından dolayı bir kere daha ödüllendirmek için gerçekleştirilen "İTK'yı Onurlandıranlar-Başarı Ödül Töreni"nin bu yıl 5.si düzenlendi. İTK Bahattin Tatış Kampüsü Cahit Gürkan Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine; İTK'lı yöneticiler, İTK'lı öğretmenler ve veliler katıldılar.

İTK edebiyat öğretmenlerinden Sibel Şentay ve Murat Gil'in sunumunda gerçekleşen tören, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından törenin açılış konuşmasını İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış gerçekleştirdi. Tatış konuşmasında; İTK'lı öğrencilerin kazandıkları başarılar ile her yıl olduğu bu yıl da İTK'ya büyük bir gurur yaşattıklarını, bilimden spora, spordan sanata birçok alanda İTK'yı gururlandıran ve geleceğimize yön verecek olan İTK'lı öğrencilere ve onların başarılarında büyük paya sahip olan İTK'lı öğretmenlere ve velilere teşekkürlerini iletti.

İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış'ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. "Akademik ve Bilimsel Başarı", "Spor" ve "Sanat" olmak üzere öğrencilerin başarılarının 3 farklı kategoride değerlendirildiği "İTK'yı Onurlandıranlar- Başarı Ödül Töreni"nin de bu yıl; 50'den fazla öğrenci sanat, 100'den fazla öğrenci spor ve yine 100'den fazla öğrenci de TÜBİTAK, Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Yarışması, Bu Benim Eserim Proje Yarışması, MEF Okullar Araştırma Projeleri Yarışması gibi bilimsel yarışma ve sınavlarda elde ettikleri yüksek başarılardan dolayı bir kere daha ödüllendirildiler.

Ayrıca; Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Fen ve Teknoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Türkçe ve Edebiyat zümrelerindeki 50'den fazla öğretmene de yarışmalarda ve sınavlarda İTK'lı öğrencilere destek oldukları için teşekkür belgelerinin verildiği muhteşem törende, İzmir Özel Türk İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Erdoğdu Özcan, Büyükçiğli Özel Türk İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Günaydın, İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Gülden Emre, İzmir Özel Türk Fen Lisesi Müdürü Şaban Yapıcıoğlu ve Büyükçiğli Kampüs Müdürü ve Büyükçiğli Özel Türk Anadolu Lisesi Müdürü İpek Deniz öğrencilere ve öğretmenlere ödüllerini takdim ettiler.

45. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışması'nda; Psikoloji alanında Türkiye Birincisi olan İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi ve İzmir Özel Türk Koleji Fen Lisesi öğrencilerinden İpek Ünlü ve Selma Güneş Hasgören'e, Coğrafya alanında Ege Bölge Birincisi olan İzmir Özel Türk Koleji Fen Lisesi öğrencilerinden Ece Yıldırımşimşek ve Buse Çobanoğlu'na, Ege Bölge Finalleri'nde İTK'yı Biyoloji alanında temsil eden İzmir Büyükçiğli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Simay Karabin ve Ece Uyar'a, Kimya alanında temsil eden İzmir Özel Türk Koleji Fen Lisesi öğrencilerinden Muhammet Yiğit Türkcan'a, Tarih alanında temsil eden İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinden İpek Saraçoğlu ve Rüya Saraç'a ve MEF Okulları 23. Araştırma Projeleri Yarışması'nda Fizik alanında Türkiye İkincisi olan İzmir Büyükçiğli Özel Türk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Zeynep Akkuş ve Berk Karadayılmaz'a ödülleri İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış tarafından verildi. İTK'yı Onurlandıranlar- Başarı Ödül Töreni fotoğraf çekimi ve kokteylin ardından son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtk'yı Onurlandıranlar Bir Kere Daha Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement