İzgioğlu: "Mhp'li Belediyeler Sodrunların Üstesinden Gelecek" - Son Dakika
Yerel

İzgioğlu: "Mhp'li Belediyeler Sodrunların Üstesinden Gelecek"

İzgioğlu: "Mhp\'li Belediyeler Sodrunların Üstesinden Gelecek"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP’li belediyelerin ve kadrolarının Adana’nın bütün sorunlarının üstesinden geleceğine yürekten inandığını söyledi.

18.06.2014 17:28

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP'li belediyelerin ve kadrolarının Adana'nın bütün sorunlarının üstesinden geleceğine yürekten inandığını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, Başkan İzgioğlu'nu ziyaret etti. Aşrak, bir süre önce başladığı kurumdaki görevi ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Aşrak, Adana'ya hizmeti çok önemsediklerini ve bunun için fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

Başkan Mustafa İzgioğlu, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, "Yüce Türk milletine hizmet sevdasıyla yoluna devam eden Milliyetçi Hareket Partisi, yerel yönetimlerde de iddialıdır. Bugüne kadar MHP'li belediyelerin ve değerli kadrolarının hizmetleri takdire şayandır. Adana'da büyük bir zafer kazanan MHP, başta Büyükşehir Belediyesi ve yan kuruluşlar olmak üzere 9 belediyemizle birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin mücadelesi içindedir. Bilgi, birikim, tevazu ve samimiyeti kuşanmış değerli kadroların yüreğindeki kararlılık, kısa zamanda sahaya yansımaya başlamıştır. MHP'li belediyeler ve kadroları Adana'nın bütün sorunlarının üstesinden gelecektir, buna yürekten inanıyorum. Bizler de teşkilatlar olarak, Adana'ya hizmetin yayılmasında öncülük edecek belediye başkanlarımıza ve kadrolarına destek olacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzgioğlu: 'Mhp'li Belediyeler Sodrunların Üstesinden Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement