İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Boş Kalmıyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Boş Kalmıyor

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Boş Kalmıyor

İzmit Belediyesi’nin yaklaşık 5 yıl önce faaliyete geçirdiği muhtar hizmet masası aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

08.05.2014 13:24

İzmit Belediyesi'nin yaklaşık 5 yıl önce faaliyete geçirdiği muhtar hizmet masası aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ilk döneminde faaliyete geçirdiği Muhtar Hizmet Masası, muhtarlarla belediye arasında önemli köprü görevi görüyor. Yeni dönemde de aktif şekilde faaliyette bulunan Muhtar Hizmet Masası'nın başında bulunan İzmit Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin ve köy muhtarları koordinatörü İsmail Gün, muhtarlardan gelen istek ve talepleri kısa süre içinde yerine getiriyorlar.

30 Mart seçimleriyle birlikte İzmit Belediyesi'ne dahil olan 50 köy muhtarıyla birlikte 105 muhtar, her türlü istek, şikayet ve önerilerini bu masaya iletiyorlar. Sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşması açısından önemli görev üstlenen Muhtar Hizmet Masası hiç boş kalmıyor. Her gün çok sayıda muhtarın ziyaret edip fikir alışverişinde bulunduğu söz konusu birimden muhtarların da memnun olduğu öğrenildi.

Muhtar Hizmet Masası'nı Alikahya Fatih Mahalle Muhtarı Yaşar Keleş de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Alikahya Atatürk Mahallesi eski muhtarı Cemil Marul ve Fatih Mahallesi eski muhtarı Nazmi Erdem de yer aldılar. Eski ve yeni muhtarlar ziyaret sırasında Muhtar Hizmet Masası'ndan duydukları memnuniyeti dile getirerek" Sadece mesai saatleri içinde değil günün 24 saat her türlü sorunumuzu iletebiliyoruz. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a böyle bir birim kurduğu için teşekkür ederiz" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Boş Kalmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement