İzmit Belediyesi'nden Esnaf Komisyonu - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden Esnaf Komisyonu

İzmit Belediyesi\'nden Esnaf Komisyonu

İzmit Belediyesi ve İzmit’te faaliyet gösteren odaların girişimleri sonucu esnaf komisyonu kuruldu.

11.01.2015 11:59

İzmit Belediyesi ve İzmit'te faaliyet gösteren odaların girişimleri sonucu esnaf komisyonu kuruldu.

İzmit'te faaliyet gösteren Oda ve Birlik Başkanlarının girişimleri sonucunda İzmit Belediyesi bünyesinde esnafların sorunlarının detaylı şekilde çözümlemesi için esnaf komisyonu kuruldu.

Yapılan toplantıya İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Belediye Esnaf Masası Sorumlusu Adnan Metin, Belediye Ruhsat Denetim Müdürü Muhammet Ergin ile Zabıta Müdürü Nihat Kaymak ve Oda ve Birlik Başkanları katıldı. Toplantıda kurulan esnaf komisyonun sorunlarını çözmek ve belediye ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunmak için en az 3 ayda bir toplanılması kararlaştırıldı.

Kurulan komisyonda Ticaret Odası ve Esnaf Odası temsilcilerinin sabit kalması, oda yönetim kurulu başkanlarının da her yıl değişmeli görev alması kararlaştırıldı.

Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan " İzmit Belediyesi esnafa dostu bir belediyedir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri sizlerin işlerini kolaylaştırıcı çalışmalar içindeyiz. Faaliyete geçirdiğimiz Esnaf Masası ile istek ve şikayetler daha kısa süre içinde sonuçlanacaktır. Hedefimiz, her yönüyle İzmitli esnafların Türkiye'ye örnek olmasıdır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden Esnaf Komisyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement