İzmit Kent Konseyi ve Engelli Meclisi Yeni Yerlerine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

İzmit Kent Konseyi ve Engelli Meclisi Yeni Yerlerine Kavuştu

İzmit Kent Konseyi ve Engelli Meclisi Yeni Yerlerine Kavuştu

İzmit Kent Konseyi ile Engelli Meclisi’nin Belsa Plaza’daki yeni adresleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

04.03.2015 17:35

İzmit Kent Konseyi ile Engelli Meclisi'nin Belsa Plaza'daki yeni adresleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, KOTO Başkan vekili Zihni Yılmaz, KATO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, oda başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri, milletvekili aday adayları katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da, "Birlikte geleceğe yürümek, birlikte kararları uygulamak ve çağdaş yönetim anlayışını destekliyoruz. Kent meclislerimiz bu tür projeler yapıyor. Bu çalışmaları daha da büyüteceğiz. Halkın memnuniyeti için çalışıyoruz. Şehrimizin daha estetik olması, yaşayanlara hoş seda vermesi için bizim için çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesinin ötesine geçmek istiyoruz. Bunun için de hep birlikte çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca da konuşmasında, "Bünyesinde kadın meclisi, gençlik meclisi ve engelli meclisini bulunduran İzmit Kent Meclisimizde güzel İzmitimiz'in tarihi ve turistlik yapısını öne çıkarmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Kent Konseyi ve Engelli Meclisi Yeni Yerlerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement