Jandarmadan Sevgililer Gün Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Sevgililer Gün Hediyesi

Jandarmadan Sevgililer Gün Hediyesi

Jandarmanın kuruluşunun 175’ inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri, “14 Şubat Sevgililer Günü” münasebetiyle çeşitli hediyeler dağıttı.

14.02.2014 08:53

Jandarmanın kuruluşunun 175' inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri, "14 Şubat Sevgililer Günü" münasebetiyle çeşitli hediyeler dağıttı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 14 Şubat sevgililer gününde, yol uygulaması esnasında durdurulan sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı. Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek, tim personelleri Gizem Yaşar ve Ufuk Kara ile birlikte evliler ile sevgili çiftlerin 14 Şubat sevgililer günü'nü, üzerinde jandarma logosu bulunan cüzdan, cep telefonu kılıfı, kitap ayıracı ile asayiş ve trafik bilgilendirme broşürü dağıtarak kutladılar. Çikolata ve kolonya da ikram eden jandarma personeli sürücülere trafik kuralları hakkında uyarılarda bulunarak vatandaşların sempatisini kazandılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Sevgililer Gün Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement