Kapaklı'dan Suriyeli Mültecilere Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'dan Suriyeli Mültecilere Yardım Eli

Kapaklı\'dan Suriyeli Mültecilere Yardım Eli

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye’deki çadır kentlerde yaşayan Suriyeli mülteciler için eşya yardım kampanyası başlattı.

26.01.2015 10:09

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye'deki çadır kentlerde yaşayan Suriyeli mülteciler için eşya yardım kampanyası başlattı.

Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Adana'da bulunan Suriyeli mültecilere verilmek üzere dernek olarak eşya toplama kampanyası düzenlediklerini bildirdi. Dernek Başkanı Arıcı, "Kendi imkanları ile yaptıkları naylon ve branda karışımı barınaklarda ve olumsuz koşullarda bulunan bu insanlara bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla evlerimizde bulunan fazla giyim kuşam eşyalarının yanında battaniye, halı, oyuncak, çocuk maması gibi malzemeleri dernek ofisimizde toplayarak ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak istiyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Arıcı, bağışlanacak eşyaların İnönü Mahallesi Nurlu Sokak'ta bulunan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ulaştırılabileceğini belirtti. Arıcı, dernek tüzüğü gereği fakir, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmenin birinci görevleri olduğunu sözlerine ekledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'dan Suriyeli Mültecilere Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement