Kara Kartallar "Babalar ve Oğullar" Gecesinde Coştu - Son Dakika
Yerel

Kara Kartallar "Babalar ve Oğullar" Gecesinde Coştu

Kara Kartallar "Babalar ve Oğullar" Gecesinde Coştu

Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği tarafından “Babalar ve Oğullar Gecesi” düzenlendi.

19.09.2015 12:05

Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği tarafından "Babalar ve Oğullar Gecesi" düzenlendi. Düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine kartalların yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar da katıldı.

Kilise Restoran'da Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Baba Hakkı ve Süleyman Seba anısına düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katılanlar doyasıya eğlendi. Gecenin önemi ile ilgili konuşan Zonguldak Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve aynı zamanda Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Bakır, konuşmasında düzenledikleri program hakkında şöyle dedi:

"Derneğimiz tarafından düzenlediğimiz bu anlamlı gecede Beşiktaşlılarımızın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının da katılımıyla bir gece düzenledik. Ülke olarak çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Şu an görevi başında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Polis Teşkilatımıza kazasız belasız günler diliyoruz. Terörü ve teröristi lanetle kınıyoruz. Beşiktaş'a ve Türk Futbolu'na büyük hizmetler veren; rahmetle andığımız Baba Hakkı ve Süleyman Seba anısına düzenlediğimiz "Babalar ve Oğullar Gecesi"nde bir araya geldik. Derneğimiz üyelerinin yanı sıra geceye katılan misafirlerimize teşekkür ediyoruz."

Düzenlenen gecenin ilerleye saatlerinde Zonguldak Belediye Başkan Danışmanı Erol Yılmaz ve 1970'li yıllarda Zonguldak'ın en sevilen sanatçılarından biri olan Ahmet Naci Püren sahne alarak birbirinden güzel Türk Halk Müziği türkülerini seslendirdi. Söylenen türkülere eşlik eden kara kartallar doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kara Kartallar 'Babalar ve Oğullar' Gecesinde Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement