Karaağaç'da Başkan Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Karaağaç'da Başkan Öğrencileri Sevindirdi

Karaağaç\'da Başkan Öğrencileri Sevindirdi

Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç Beldesinin MHP'li belediye başkanı Arif Efetekin, beldede bulunan Ahmet Karakaş İlköğretim okulu öğrencileri için Anıtkabir ziyareti düzenledi.

29.04.2012 13:43

Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç Beldesinin MHP'li belediye başkanı Arif Efetekin, beldede bulunan Ahmet Karakaş İlköğretim okulu öğrencileri için Anıtkabir ziyareti düzenledi. Anıtkabir ziyaretine katılan 35 öğrenci büyük coşku yaşadı.

Karaağaç Ahmet Karakaş İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi 35 genç Belediye Başkanı Arif Efetekin'in desteğiyle Anıtkabir ziyareti yapma olanağı buldu. Okulun her türlü eksiğini gidermeye çalışan Başkan Arif Efetekin, "Beldemizdeki Ahmet Karakaş İlköğretim Okulunun 8. sınıfında okuyan 35 öğrenciyi belediye olanaklarıyla Anıtkabir'e gönderdik. Henüz Anıtkabir'i görmeyen öğrencilerimiz geziye giderek atalarına manevi görevlerini yerine getirdi. Her zaman eğitime olan desteğimiz devam edecek" dedi.

Geziye Ahmet Karakaş İlköğretim Okulu müdür yardımcısı İsmail Zeybek ile öğretmenler Oktay Duran ve Mehmet Macit 'de katıldı. Öğrenciler Anıtkabir ziyareti sonrasında Ankara'nın değişik yerlerini de gezme fırsatı buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaağaç'da Başkan Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement