Karaköprü 3 Golle 3 Puanı Aldı - Son Dakika
Yerel

Karaköprü 3 Golle 3 Puanı Aldı

Karaköprü 3 Golle 3 Puanı Aldı

BAL liginde şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, kendi evinde Reyhanlı Belediyespor'u 3-0'lık skorla geçmesini bildi.

03.12.2013 11:19

Karaköprü Belediyesi Faruk Çelik Spor Tesisinde karşı karşıya gelen Karaköprü Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor maçını İbrahim Deniz, Ömer Yiğit ile Abdullah Döner hakem üçlüsü yönetti. Karşılıklı atakların sonuç bulmadığı maçın ilk yarısı 0-0 bitti. Maçın ikinci yarısında ev sahibi takım Karaköprü Belediyespor maçın 70. Dakikasında Coşkun'un attığı golle 1-0 öne geçti.

1-0'lık skor sonrasında Karaköprü Belediyespor ataklarını artırmaya başladı ve maçın 80.Dakikasında bu kez Salih Kartal ile Karaköprü Belediyespor 2-0 öne geçti. Maçın sonlarına doğru 87. dakikada Emrah Çofa ceza sahanına girer girmez topa çok sert ve düzgün vurarak Karaköprü Belediyespor'u 3-0 öne geçirdi.

Karaköprü Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor arasında oynanan önemli müsabakayı Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Turan'ı ev sahibi olan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Kalkan izledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karaköprü 3 Golle 3 Puanı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement