Karaman'da 18 Kişiye Akülü Araç Verildi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da 18 Kişiye Akülü Araç Verildi

Karaman\'da 18 Kişiye Akülü Araç Verildi

Karaman Belediyesi, Hollanda Karaman Köy Dernekleri Platformu tarafından gönderilen 18 akülü aracı ihtiyacı olan 18 kişiye teslim etti.

10.09.2013 16:38

Karaman Belediyesi, Hollanda Karaman Köy Dernekleri Platformu tarafından gönderilen 18 akülü aracı ihtiyacı olan 18 kişiye teslim etti.

Gönül Gözü Kahvesinde gerçekleşen akülü araç dağıtım törenine Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ile akülü araç alacak olan vatandaşlar katıldı.

Akülü araç dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Uğurlu, "Artık bütün dünyada olduğu gibi Karaman'da da belediyecilik anlayışı değişiklik göstermiştir. Eskiden belediyecilik anlayışı çöp toplamak, kaldırım yapmak ve asfalt yapmak olduğu zannedilirdi. Biz belediyeciliğin bundan ibaret olmadığını yaptığımız hizmetlerle gösteriyoruz. Sosyal belediyeciliğin bizde adı hayır yapmaktır. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Önceden yapılan yerlerde engelli vatandaşların kullanabilmeleri için tamir noktasına gidiyoruz. Karaman Türkiye'de engelliler için pilot seçilen 4 ilden birisidir. Bakanlığımızın 4 il ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise Karaman, en iyi il seçilmiştir. Bizde bu durumu daha iyiye götürmek için çalışmalarımızı arttıracağız. Engelli vatandaşlarımızın normal vatandaşlar gibi bu hizmetlerden yararlanmaya hakları vardır" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Kamil Uğurlu eşi Hilal Uğurlu ve programa katılanlar, engelli vatandaşlara akülü araçlarını teslim etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da 18 Kişiye Akülü Araç Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement