Karaman'da Karne Heyacanı - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Karne Heyacanı

Karaman\'da Karne Heyacanı

Karaman Valisi Koca: "Okul başarıları sadece öğrencileri ve ailelerini değil, bütün eğitim camiasını ve tüm ülkeyi ilgilendirir"

13.06.2014 15:08

Karaman'da 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle Kemal Reis Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Karaman Valisi Murat Koca, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin bir yıl boyunca ortaya koydukları emeklerin karşılığını aldığını, bu sayede kendilerini değerlendirerek, daha başarılı olacakları şekilde geleceklerini inşa edeceklerini söyledi.

Karne notlarının, sadece öğrencilerin başarısını değil, genel olarak bu konuda çaba sarf eden herkesin emeğinin birer göstergesi olduğunu belirten Koca, şunları kaydetti:

"Okul başarıları sadece öğrencileri ve ailelerini değil, bütün eğitim camiasını ve tüm ülkeyi ilgilendirir. Çocuklarımızın karnelerinde almış olduğu notlar ne olursa olsun, onlar bizim için ayrı birer değerdir. Onlar bu ülkenin geleceğidir. Şartlar ne olursa olsun öğrenmekten, okumaktan ve bilgiden asla uzaklaşılmamalıdır. Sevgili öğrenciler, yoğun ve yorucu bir maraton sonucunda bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Yıl boyunca göstermiş olduğunuz çabalarınızın karşılığı olarak karnelerinizi aldınız ve tatili hak ettiniz. Unutmayın ki eğitim sadece okulda değil hayatın her alanında vardır. Bunu bilerek kendinizi her an geliştirecek faaliyetlerde bulununuz."

Törene, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Müftüsü Nuri Değirmenci, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman'da Karne Heyacanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement