Kardelen Koleji'nde Rehberlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kardelen Koleji'nde Rehberlik Çalışmaları Devam Ediyor

Kardelen Koleji\'nde Rehberlik Çalışmaları Devam Ediyor

Nevşehir Özel Kardelen Koleji'nde 2011-2012 eğitim - öğretim yılı içerisinde rehberlik çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

20.02.2012 11:16

Nevşehir Özel Kardelen Koleji'nde 2011-2012 eğitim - öğretim yılı içerisinde rehberlik çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Rehberlik çalışmaları kapsamında öğrencilere, öğretmenlere ve öğrenci velilerine Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Şanal seminer veriyor.

ERÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Şanal öğrenci velilerine ergenlik ve anne baba ve çocuk arasındaki iletişimin nasıl sağlanacağı, öğretmenlere hizmet içi eğitim ve öğrencilere de sınav stresi konularında eğitim veriyor.

Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan Kardelen Koleji'nde rehberlik çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ve il merkezinden de herhangi bir konuda seminer talebi geldiği taktirde öğrencilere yönelik seminerler verileceğini söyledi. Kaplan "Kardelen Koleji olarak 2011-2012 eğitim - öğretim yılı içerisinde de rehberlik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Erciyes Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mustafa Şanal tarafından başta öğrencilerimiz olmak üzere öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize seminerlerimiz devam ediyor. Rehberlik çalışmaları sırasında hocamız Doç. Dr. Mustafa Şanal öğrencilerimiz ile bire bir ilgilenerek öncelikle sınav kaygısından nasıl kurtulabilecekleri konusunda yardımcı olurken yine nasıl bir yol izleyerek ders çalışmaları gerektiğini de anlatıyor. Öğrenci velilerine yönelik vermiş olduğumuz seminerlerde de ergenlik dönemi anne ve babanın çocukları ile nasıl rahat bir iletişim kurabilecekleri konuları anlatılıyor." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardelen Koleji'nde Rehberlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement