Kavak'ta Hem Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kavak'ta Hem Yıl Sonu Sergisi

Kavak\'ta Hem Yıl Sonu Sergisi

Kavak Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından Karayusuflu Mahallesi'nde açılan el sanatları kursunun yıl sonu sergisi açıldı.

23.05.2014 13:27

Kavak Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından Karayusuflu Mahallesi'nde açılan el sanatları kursunun yıl sonu sergisi açıldı.

Karayusuflu İlkokulu'ndaki serginin açılışına Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halit Kamçı, daire amirleri, kurs öğreticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Şekerci, HEM kurslarının sosyal, kültürel ve turizm yönünden sağladığı faydaları anlattı.

Kurslar hakkında bilgi veren HEM Müdürü Kamçı ise el sanatları ve meslek edinmeye yönelik kursların devam edeceğini söyledi.

Altı ay süren Karayusuflu Mahallesi El Sanatları Kursuna 15 kursiyerin katıldığını belirten kurs öğreticisi Emine Ardalı, "El sanatları kursumuzda 15 kursiyer eğitim gördü. Başarılı bir çalışma yaptık. Bugün de Kaymakam beyin huzurunda el emeği göz nurumuzun sergisini açtık. Bizlere her konuda yardımcı olan Kaymakamımız Mevlüt Şekerci ile Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Halit Kamçı'ya, kursiyerlerimizin velilerine teşekkür ederim" dedi.

Açılışın ardından katılımcılar sergiyi gezdi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak'ta Hem Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement