Kayıp Taksici Ölü Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kayıp Taksici Ölü Bulundu

Kayıp Taksici Ölü Bulundu

İzmir'in Beydağ ilçesinde üç gündür kayıp olan taksi şoförü, ölü bulundu.

14.07.2012 20:46

İzmir'in Beydağ ilçesinde üç gündür kayıp olan taksi şoförü, ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Beydağ ilçesinde Merkez Taksi durağında şoförlük yapan evli ve 2 çocuk babası Cemil Özlü (64), 12 Temmuz Perşembe günü saat 13.30 sıralarında 35 FF 020 plakalı taksisine bir erkek müşteri aldıktan sonra ilçeye bağlı Ovacık yaylasına hareket etti.

Kendisinden bir daha haber alınamayan Özlü'yü merak eden yakınları ve arkadaşları, olayı polis ve jandarmaya bildirdi. Olayın savcılığa intikal etmesinin ardından emniyet güçleri cep telefonunu sinyalinin bulunduğu Bıçakçı Yaylasında geniş çaplı arama çalışması başlattı.

2. Ana Jet Üssü Komutanlığından gelen helikopterler, sinyalin geldiği koordinat bölgesinde cuma günü saat 12.00'den akşamüstü saat 18.45'e kadar arama çalışması yaptı. Polis ve Jandarmanın sürdürdüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ederken, ilçeye bağlı Halıköy yakınlarındaki bir virajda aracın tekerlekleri havada Özlü'nün cesedi bulundu.

Beydağ Belediye başkanı Vasfi Şentürk, komşusu olan Özlü'nün çevrede sayılan ve sevilen birisi olduğunu belirterek, "Cinayetten kuşkulanıyorduk. Aldığımız bilgilere göre talihsiz bir kaza sonucunda hayatını kaybetmiş. Yakınlarının başı sağolun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayıp Taksici Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement