Kaymakam Arık'ın Okul Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Arık'ın Okul Ziyaretleri Sürüyor

Kaymakam Arık\'ın Okul Ziyaretleri Sürüyor

Sason Kaymakamı Cihat Arık Sason Yatılı Bölge Ortaokulu'na giderek eksiklikleri yerinde gördükten sonra bir takım düzenlemeler yapılacağını belirtti.

14.01.2014 14:50

Yatılı Okul gezisi düzenleyen Sason Kaymakamı Cihat Arık, eksikliklerin kısa sürede giderileceğini belirtti.

Kaymakam Cihat Arık Sason Yatılı Bölge Ortaokulu'na giderek eksiklikleri yerinde gördü ve bunların giderilmesi için bir takım düzenlemeler yapılacağını belirtti.

Söz konusu okulun 70 dönüm bir araziye sahip olması bakımından yatılı kalan çocukların güvenliği açısından Çit şeklinde bir çalışma yapılacağını ve alanın daraltılması gerektiğini söyledi.Okulun bir eksikliğinin de kapalı sistem kamere sisteminin olmadığını gören Kaymakam Cihat Arık okula ivedi olarak kamera sisteminin takılması gerektiğini söyledi. Okul Müdürü Recep Süslü 'ye konuyla ilgilenmesi talimatını verdi.

MİNİKLERDEN DÖVİZLİ SÜRPRİZ

Sason Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri kendilerine yaptıkları yardımlardan ötürü Kaymakam Cihat Arık ve Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'a sürpriz yaptılar. Hazırladıkları dövizleri çok beğenen protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirip okuldan ayrıldılar.Kaymakam Cihat Arık'a, Sason Yatılı Bölge Ortaokulu'na gerçekleştirdiği ziyarette Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'da eşlik etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Arık'ın Okul Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement