Kaymakam Arık Makamında Oturmuyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Arık Makamında Oturmuyor

Kaymakam Arık Makamında Oturmuyor

Sason İlçe Kaymakamı Cihat Arık, kırsal kesimlerdeki sorunları yerinde tespit etmek amacıyla köy ve mezraları tek tek ziyaret etti.

24.11.2013 13:07

Batman'ın Sason ilçe Kaymakamı Cihat Arık, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Örenağıl, Altıdere, Yuvalar, Sarıyayla, Çakırpınar köylerini ziyaret etti. Kaymakam Arık, köylülerle bir araya gelerek sorunları dinledi.

Yaptığı köy ziyaretlerine devam eden Kaymakam Arık, kurum müdürleri ile birlikte Örenağıl, Altıdere, Yuvalar, Sarıyayla, Çakırpınar Köylerini ziyaret etti.

Burada köylülerin ilettiği sorunları dinleyen Arık, buradan köy okuluna geçerek öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra köyleri gezen Arık, Altıdere Köyünde lösemi hastası olan Cemil Araz'ı ziyaret edip moral verdi. Arık, lösemi hastasına yardım yapılması talimatı verdi.

Halkla yapılan sohbetlerde köy yollarının iyileştirilmesi ile ilgili bir talep olduğu kaydedildi.

Arık, köy gezileriyle ilgili yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızın hizmet odaklı devlet anlayışının mevcut olduğu ülkemizde sizlere sunulan her türlü imkânları değerlendirmelerini isterim. Köylerimizde muhtarlarımızdan aldığımız bilgi itibariyle yer yer eksiklikler mevcuttur. Kaymakamlık olarak mevcut sorunların çözümü konusunda devletin bütün imkânlarını köylülerimiz lehinde kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Köylüler ise ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Arık Makamında Oturmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement