Kaymakam Görükmez Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Görükmez Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Görükmez Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçede yapımı devam eden kapalı spor salonunda ve halı sahada incelemelerde bulundu.

02.11.2012 10:18

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçede yapımı devam eden kapalı spor salonunda ve halı sahada incelemelerde bulundu.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan 500 kişilik kapalı spor salonu inşaatını gezerek yetkililerden bilgi alan Kaymakam Ferit Görükmez, yüklenici firmanın inşaatı zamanında bitirmediği için cezalı durumda olduğunu kaydetti. İlgililere çalışmaların hızlandırılması talimatı da veren Görükmez, işin büyük bir bölümünün bitirildiğini, Bulanık'a yakışır bir spor kompleksine kavuşacaklarını söyledi. Görükmez; "Kapalı spor salonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan bir projedir. Yaklaşık bir milyon maliyetinde ve 500 kişiliktir. Kış gelmeden inşallah hizmette açacağız. Kapalı spor salonumuzun faaliyete girmesi ile birlikte vatandaşlarımız kışın da burada spor yapabileceklerdir" dedi.

Daha sonra Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında ilçede yapılan halı sahada da incelemelerde bulunan Görükmez, halı sahanın tamamen bittiğini belirterek, halı saha idari bölümünün inşaatının da devam ettiğini söyledi. Görükmez, "Halı sahayı 155 bin TL ile ihale ettik. Halı sahamız şu anda bitmiş vaziyette olup, tek idari bina kaldı. Onu da bugünlerde bitirilip inşallah hizmette açacağız. Tabi ki sosyal etkinliklerden yoksun olan ilçemizde bu tür hizmetleri yaparak ve gençlerin oynayabileceği spor tesislerini oluşturmak bizleri sevindiriyor" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Görükmez Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement