Kaymakam Kolsuz'dan İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kolsuz'dan İftar Yemeği

Kaymakam Kolsuz\'dan İftar Yemeği

Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylanan kararnameye göre İzmir'in Bergama ilçesine tayini çıkan Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz iftar yemeği verdi.

24.07.2013 12:47  Güncelleme: 12:57

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan kararnameye göre İzmir'in Bergama ilçesine tayini çıkan Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz iftar yemeği verdi.

Kolsuz, şehit ve gazi ailelerini ağırladığı iftar yemeğinde rahmet ve bereket ayı Ramazan içerisinde şehit ve gazi aileleriyle aynı sofrada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kolsuz, şehitlerin aziz hatırasını yad etmek için bir araya geldiklerini belirterek, "Bir araya gelmemizin en büyük sebebi, ortak bir sevda ve ortak bir davaya inanmamız. Görevleri sırasında şahadet şerbeti içmiş şehitlerimizin bizlere emaneti olan sizlerle, onların hatırasını yad etmek için bugün aynı sofrada yer alıyoruz. Ayrıca gazilerimizi hatırlamak, onlarla sohbet etmek için bir aradayız. Annelerin yüreğindeki sızıyı hafifletmenin imkanı olmadığı gibi, babaların da içine akıttığı göz yaşını dindirmek mümkün değil" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kolsuz'dan İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement