Kayseri Osb Dünyaca Ünlü Kaizen Eğitimcisi Keusike Ozawa'yı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Osb Dünyaca Ünlü Kaizen Eğitimcisi Keusike Ozawa'yı Ağırladı

Kayseri Osb Dünyaca Ünlü Kaizen Eğitimcisi Keusike Ozawa\'yı Ağırladı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (OSB)-Boytaş Mobilya San. Tic. A.Ş. işbirliği ile “Kaizen ve Kaizen Oyunları” başlığı altında düzenlenen eğitim seminerine OSB Müdürlüğü ev sahipliği yaptı.

21.03.2014 16:25

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (OSB)- Boytaş Mobilya San. Tic. A.Ş. işbirliği ile "Kaizen ve Kaizen Oyunları" başlığı altında düzenlenen eğitim seminerine OSB Müdürlüğü ev sahipliği yaptı.

Daha iyi yapabilme felsefesinden hareketle, iş geliştirme ve verimliliği artırma fikri olarak ortaya çıkan Kaizen metodunun eğitmeni dünya çapında üne sahip Japon Toyota TEC SenseiKeusike Ozawa'nın seminerine, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Boytaş A.Ş.'den üst düzey yöneticiler, Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlileri, Öğrenciler ve sanayiciler katıldı. Metodun pekiştirilmesi açısından eğitim sonunda katılımcılardan Kaizen Oyunları çerçevesinde takımlar oluşturuldu. Takım üyeleri kendi aralarında beyin fırtınası gerçekleştirerek sorulan sorulara yanıtlar aradı. En iyi iş geliştirme fikrini üreten takıma "En İyi Kaizen Ödülü" takdim edildi. OSB Yönetimine düzenlenen eğitim ve misafirperverliklerinden dolayı Boytaş A.Ş. yöneticileri ve Sanayiciler teşekkürlerini sundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Osb Dünyaca Ünlü Kaizen Eğitimcisi Keusike Ozawa'yı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement