Kazada Hayatını Kaybeden Doktor Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Kazada Hayatını Kaybeden Doktor Memleketine Uğurlandı

Kazada Hayatını Kaybeden Doktor Memleketine Uğurlandı

Muş’un Bulanık ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Dr. Şafak Alptekin’in cenazesi memleketine uğurlandı.

12.05.2014 15:09

Muş'un Bulanık ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Dr. Şafak Alptekin'in cenazesi memleketine uğurlandı.

Bulanık Devlet Hastanesi önünde yapılan törene, Muş Halk Sağlığı Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu, Bulanık Sağlık Grup Başkanı Rıdvan Selvi, Bulanık Hastane Başhekim Dr. Sadrettin Arslan ve doktorlar katıldı. Okunan duaların ardından Alptekin'nin cenazesi ambulansla memleketi Erzurum'a gönderildi.

Bulanık Sağlık Grup Başkanı Rıdvan Selvi, Alptekin'nin ölümü karşısında büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Meslektaşları olarak Alptekin'i ebedi yolculuğuna uğurlamak ve son görevimizi yapmak için buradayız. Alptekin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Muş Halk Sağlığı Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu ise, Dr. Alptekin'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Erentepe beldesinde aile hekimi olarak görev yapan arkadaşlarının dün meydana gelen kazada hayatını kaybettiğini anımsatan Türkoğlu, "Alptekin'in ölümü karşısında büyük üzüntü duyduk. Meslektaşları olarak Alptekin'i ebedi yolculuğuna uğurlamak ve son görevimizi yapmak için buradayız. Alptekin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Alptekin'in ailesinin yanında olması için kurumuzda çalışan 6 doktor arkadaşımız gidiyor. Ayrıca Erentepe Belde Belediye Başkanımız Mehmet Tanrıverdi de meslektaşımızın ailesini yalnız bırakmamak için cenaze ile birlikte gidiyor. Bu ince davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazada Hayatını Kaybeden Doktor Memleketine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement