Kdz. Ereğli Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Kdz. Ereğli Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

10.04.2014 17:09

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan ilk meclis toplantısında, açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni dönemin Ereğli'ye hayırlı olmasını diledi. Uysal, 2019 yılına kadar görev yapacak tüm meclis üyelerine başarılar dileyerek, tüm meclis üyelerinin ayırım gözetmeksizin herkese hizmet etmek için çalışacağına inandığını ifade etti.

Yeni meclisin katip üyeliklerine AK Parti'li meclis üyesi Hasan Pınarcık ile Turgay Aydın, meclisin 1. başkan vekilliğine Nazım Erdoğan, 2. başkan vekilliğine ise Sezai Meriç seçildi. Yeni dönemde encümen üyeliklerine ise AK Partili Esra Alpago, Halil Bozkuş ve Fevzi Mazlum gizli oylama ile seçildi. Kdz. Ereğli Belediyesi'ndeki komisyonlarda görev dağılımları ise şu şekilde oluştu: Plan ve Bütçe Komisyonu'na AK Parti'den İhsan Yazıcıoğlu, Mehmet Şentürk ve Fevzi Mazlum, CHP'den Fehmi Karaarslan ve Serkan Yalçın, Hukuk İşleri Komisyonu'na AK Parti'den Nazım Erdoğan, Salih Kumaş ve Yusuf Kalay, CHP'den Özkan Özyağcı ve Adil Ateş, İmar Komisyonu'na AK Parti'den Esra Alpago, Mehmet Erdoğan ve Ayhan Atay, CHP'den ise Şerif Sertan Ocakçı ile Nezih Anıl. Belediye'nin 2013 yılı faaliyet raporu, yapılan oylamada AK Partili 18 üyenin ret oyuna rağmen CHP'li meclis üyelerinin lehte oyları ile kabul edildi.

Meclis toplantısı sonrası Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yeni meclis üyelerinin rozetlerini taktı, ardından AKM önünde toplu halde fotoğraf çekildi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal daha sonra yeni meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement