Kırıkkale Bir Evde Çıkan Yangında 2 Kız Kardeş Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırıkkale Bir Evde Çıkan Yangında 2 Kız Kardeş Hayatını Kaybetti

Kırıkkale Bir Evde Çıkan Yangında 2 Kız Kardeş Hayatını Kaybetti
08.01.2011 18:41

Kırıkkale'de, 55 Yaşındaki Ayşe Demirbaş ve Kız Kardeşi 46 Yaşındaki Birkan Demirbaş'a Ait Ahşap Evde, İlk Belirlemelere Göre Piknik Tüpünün Yatağı Tutuşturması Sonucu Yangın Çıktı.

Kırıkkale'nin Gündoğdu Mahallesi Tahsin Yazıcı Caddesi'nde, 55 yaşındaki Ayşe Demirbaş ve kız kardeşi 46 yaşındaki Birkan Demirbaş'a ait ahşap evde, ilk belirlemelere göre piknik tüpünün yatağı tutuşturması sonucu yangın çıktı. Şizofreni hastası oldukları belirtilen iki kız kardeşin evinde yangını fark eden ve eve giren vatandaşlar, ilk olarak dumandan zehirlenerek ölen Birkan Demirbaş'ın cesedini dışarı çıkarttı.

Komşuların bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürdü. İtfaiye ve güvenlik ekipleri eve girdiklerinde görme özürlü olduğu da öğrenilen Ayşe Demirbaş'ın da yanan cesediyle karşılaştılar.Bu arada, yangını öğrenerek gelen Ayşe ve Birkan Demirbaş'ın ağabeyleri Hayri Demirtaş sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Bir Evde Çıkan Yangında 2 Kız Kardeş Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement