Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına Nuri Anaç Seçildi - Son Dakika
Yerel

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına Nuri Anaç Seçildi

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına Nuri Anaç Seçildi

Adıyaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği ilk genel kurulunu yaptı.

16.04.2013 12:16

Adıyaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği ilk genel kurulunu yaptı.

Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı Nuri Anaç öncülüğünde kurulan Kırmızı Et Üreticileri Birliği ilk genel kurulunu Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği toplantı salonunda yaptı. Yapılan genel kurulda kurucu başkan Nuri Anaç, birlik başkanlığına seçildi.

Divan Başkanlığına ESOB Başkanı Mustafa Salman, katip üyeliklerine ise Abdullah Tutak ve Aziz Darakçı seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporu okunduktan sonra Nuri Anaç, tek liste halinde girdiği genel kurulda başkan seçildi.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Anaç, "Adıyaman'da hayvan besicilerinin sesinin daha gür çıkması için biz bu birliği kurduk. Bu birliğin kuruluş aşamasında hangi kapıya gittiysek başta Tarım İl Müdürlüğümüz olmak üzere birçok kurum ve kuruluştan destek gördük. Herkes bize destek oldu. Bu işe soyunduk ve birliğimizi kurduk. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın her ilde böyle yapılanmaları var. Adıyaman'da var olan boşluğu da biz doldurduk. Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Kurula Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Hasan Demir, Vetal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tutak, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sırrı Öztürk ve birlik üyeleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına Nuri Anaç Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement