Kırşehir Heyeti, Danıştay Başkanı Güngör'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Heyeti, Danıştay Başkanı Güngör'ü Ziyaret Etti

Kırşehir Heyeti, Danıştay Başkanı Güngör\'ü Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de içinde olduğu heyetin, Danıştay Başkanlığına seçilen Zerrin Güngör'ü ziyaret ettiği bildirildi.

27.07.2013 16:31

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de içinde olduğu heyetin, Danıştay Başkanlığına seçilen Zerrin Güngör'ü ziyaret ettiği bildirildi.

Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Çakacak, Belediye Başkanı Bahçeci, Ahi Baba Mustafa Karagüllü ve Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül'ün de aralarında olduğu heyet, Danıştay Başkanlığına seçilen Kırşehirli Zerrin Güngör'e"hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyareti makamında kabul eden Güngör, Kırşehir heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hemşehrilerinin ve Ahilik kültürünün verdiği bu sinerjiyle çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Ziyarette görüşlerini dile getiren heyet üyeleri de Kırşehir'in, insanların huzur içinde yaşadığını, sükunet bulduğu bir Anadolu şehri olduğunu, tarihi mirasın, kültürel varlıkların, doğal güzellikler ile manevi kültürün Kırşehir'e bir kimlik kazandırdığını vurguladılar. -

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Heyeti, Danıştay Başkanı Güngör'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement