Kırşehir'in Boks Şampiyonasındaki Gururu Alican Olacak - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'in Boks Şampiyonasındaki Gururu Alican Olacak

Kırşehir\'in Boks Şampiyonasındaki Gururu Alican Olacak

Fransa’da yapılacak olan Yıldız Erkekler Dünya Boks Şampiyonasına Milli Takım Antrönörü olarak Kırşehir’den Mehmet Alican Şahin davet edildi.

08.08.2015 11:18

Fransa'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Dünya Boks Şampiyonasına Milli Takım Antrönörü olarak Kırşehir'den Mehmet Alican Şahin davet edildi.

Aldığı başarı ile Fransa'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Dünya Boks Şampiyonasına katılacak olan Mehmet Alican Şahin, Kırşehir'de 2014-2015 sezonunda Türkiye Boks Şampiyonalarında birincilik ve ikincilik dereceleri ile ödül almıştı. Yaşadığı başarıyı anlatan ve Fransa'da da başarı elde edeceklerini söyleyen Şahin, "Benim Milli Takıma gitmemde çok büyük destekleri olan başta Kırşehir boksun efsanesi olan babam Reşit Şahin, Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Verdikleri desteklerden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Keşke ilimizde herkese İl Müdürümüz Şaban Güneş kadar spora önem verse Kırşehir dünyada ses getirir. Bizlere İl Müdürümüz Şaban Güneş gibi bu şehrin iş adamları ve diğer kurum ve kuruluşlar çok az bir destek verse Kırşehir olarak çok daha farklı yerlerde oluruz. Bizlerin yanında sadece İl Müdürümüz Şaban Güneş var. Keşke herkes yanımızda olsalar. Ben ve sporcularım Fransa'da ülkemin bayrağını dalgalandırmaktan büyük onur duyacağım" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir'in Boks Şampiyonasındaki Gururu Alican Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement