Kızılay Didim Şube Başkaı Kılıç, Kan Bağışına Destek Veren İlçe Müftüsüne Teşekkür Belgesi Verdi - Son Dakika
Yerel

Kızılay Didim Şube Başkaı Kılıç, Kan Bağışına Destek Veren İlçe Müftüsüne Teşekkür Belgesi Verdi

Kızılay Didim Şube Başkaı Kılıç, Kan Bağışına Destek Veren İlçe Müftüsüne Teşekkür Belgesi Verdi

Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Dr.

04.12.2013 15:50

Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Dr. Veysel Kılıç, Kızılaya kan bağışı noktasında destek olan Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat'a teşekkür belgesi verdi.

Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, Türk Kızılay Didim Şubesi tarafından onurlandırıldı. Türk Kızılay Aydın Şubesinin Didim'de her ay Merkez Camii önünde gerçekleştirdiği kan bağış kampanyasına ve İlçe Müftülüğünün Merkez Camiide gerçekleştirdiği vaazlarda kan bağışına teşvik etmesi nedeniyle İlçe Müftüsü Mikail Polat'a katkılarından dolayı Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Dr. Veysel Kılıç tarafından teşekkür belgesi verildi.

İlçe Müftülüğünde gerçekleşen törene Türk Kızılay Aydın Şubesi Kan bağışı kazanım uzmanları Dilek Oral ile Cemile Harman'da katıldı.

Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Dr. Veysel Kılıç Didim'de her ay düzenli kan bağışı yapıldığını ve halkın katılımının da yoğun olduğunu belirterek "Bu çalışmamız Merkez Camii önünde yapılıyor. Bu noktada Merkez Camide cemaate kan bağışı noktasında tavsiyelerde bulunuluyor ve bu da bize katkı sağlıyor. Bu noktada ilçe müftümüze ve personeline teşekkür ediyoruz."dedi.

İlçe Müftüsü Mikail Polat ise insanların yaşaması noktasında kan bağışının önemli olduğunu belirterek, Kızılay'a bu noktada katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Didim Şube Başkaı Kılıç, Kan Bağışına Destek Veren İlçe Müftüsüne Teşekkür Belgesi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement