Kocaeli'deki Kaynarcalılar Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'deki Kaynarcalılar Piknikte Buluştu

Kocaeli\'deki Kaynarcalılar Piknikte Buluştu

Kocaeli Kaynarcalılar Derneği, Kaynarca Reisler Göletinde Kaynarca Belediyesinin davetlisi olarak piknik etkinliğe katıldı.

09.09.2013 12:11  Güncelleme: 13:33

Kocaeli Kaynarcalılar Derneği, Kaynarca Reisler Göletinde Kaynarca Belediyesinin davetlisi olarak piknik etkinliğe katıldı.

Kaynarca Belediyesince davet edilen Kocaeli Kaynarcalılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerinin mevcut 119 kişilik grubundan 85 üyesi Kaynarca Reisler Göletinde onurlarına verilen piknik programına katılarak keyifli bir gün yaşadılar.

Düzenlenen pikniğe Kocaeli Kaynarcalılar Derneği Başkanı Sadettin Kandemir, Yönetim Kurulundan kurucu üye Nasır Esirci, Paşa Tandoğan, Salim Uludağ, Sedat Pektaş, Metin Sandıkçıoğlu, Fikret Çiftçi, Rafet Can ve üyelerin aileleriyle birlikte katıldığı piknik programında AK Parti Sakarya Millet Vekili Hasan Ali Çelik, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kaynarca AK Parti İlçe Başkanı İsmail Kaymak, İl Genel Meclis üyesi Mehmet Boğaz, Belediye Meclis üyesi Ayfer Kumru ve muhtarlar hazır bulundu.

Izgaralarını herkesin kendi pişirdiği etkinlikte klarnet ve davul ile eğlenen Kaynarcalılar dernek üyeleri güzel bir Pazar günü yaşadılar. Kaynarcalılar Derneği başkanı Sadettin Kandemir'in her konuda derneğin tüm faaliyetlerine destek veren Belediye Başkanı Zeynur Özel'e bu desteklerinden dolayı tüm Kaynarcalılar Derneği adına teşekkür ederek unutulmayacak bir hediye plaketini kendilerine takdim ettiler.

Dernek Başkan Yardımcısı Salim Köksal'ın yaptığı güzel övgü dolu bir açılış konuşmasından sonra gerçekleştirilen etkinlikte İl Genel Meclis üyesi Mehmet Boğaz'ada desteklerinden dolayı plaket verildi. Güzel bir günün ardından güzel dilek ve temenniler ile program sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli'deki Kaynarcalılar Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement