Konya'nın İlk Ekolojik Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Konya'nın İlk Ekolojik Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

Konya\'nın İlk Ekolojik Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Konya'nın ilk ekolojik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Törende ilk konuşmayı yapan ve ismi Çaybaşı'yla özdeşleşen...

28.11.2013 16:08

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Konya'nın ilk ekolojik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan ve ismi Çaybaşı'yla özdeşleşen Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, bu bölgeyle ilgili çocukluk hatıralarını nakletti. Tesisin hayırlı olmasını dileyen Sakaoğlu, buradan başarılı sporcuların yetişeceğine yürekten inandığını söyledi. Çaybaşı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer hizmetlerle birlikte hızlı bir şehirleşmenin yaşandığına dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, "Bu bölgede 2010 yılında anahtar teslimini yaptığımız Mesnevi Konutları'ndan sonra kentsel dönüşüm çalışmalarını aynı hızla devam ettirdik. Önce Reyhanpark Konutları'nın ve bir kaç ay önce de Divanpark Konutları'nın temelini attık. Park düzenlemesi, restorasyon çalışmaları ve bugün açılışını yapacağımız kapalı yüzme havuzuyla bölgenin çehresi değişti. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için aynı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kalaycı, yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa edilen kapalı yüzme havuzunun 4 milyon TL'ye mal olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile protokol mensupları Çaybaşı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılış kurdelesini kesti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya'nın İlk Ekolojik Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement