Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Koordinasyon Toplantısı

Koordinasyon Toplantısı

Diyarbakır'da yılda iki defa yapılan İl Hayat Boyu Öğrenme Koordinasyon Kurulu Toplantısının ilki gerçekleştirildi.

17.02.2016 19:02

Diyarbakır'da yılda iki defa yapılan İl Hayat Boyu Öğrenme Koordinasyon Kurulu Toplantısının ilki gerçekleştirildi.

Bağlar İlçesi Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Eyüp Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hüsamettin Atlı ve Mehmet Oğuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Ekin, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan toplantıda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Ekin tarafından il genelindeki eğitim istatistikleri aktarıldı. Yenişehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Nurullah Öncü tarafından da Halk Eğitim Merkezlerinin faaliyetleri açıklandı. Yenişehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Deniz Işın ise mesleki eğitim merkezlerinin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, Diyarbakır'a bağlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerince veya diğer kurum kuruluşlar ile işbirliğinde açılan kurslar ve bundan sonra açılması düşünülen kurslar hakkında ortak kararlar alınarak toplantı sona erdirildi.

Toplantının ardından Bağlar Halk Eğitim Merkezi'ni de gezen Vali Yardımcısı Remzi Kattaş ve beraberindekiler, kurs yetkililerinden bilgi alarak kursiyerler ile bir süre sohbet etti. Bağlar Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü'nün gezilmesiyle ziyaret son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement