Köprübaşı'da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı'da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları

Köprübaşı\'da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Köprübaşı Belediyesi ve Köprübaşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) işbirliğinde kutlama programı düzenlendi.ve vatandaşlar katıldı.

05.05.2012 15:57

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Köprübaşı Belediyesi ve Köprübaşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) işbirliğinde kutlama programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu önünde açık alanda düzenlenen programa Kaymakam Recep Höl, Belediye Başkanı Zafer Mergen, KEYDER Başkanı Mehmet Sürgit

ve vatandaşlar katıldı.

İlgiyle izlenen semazen gösteri sonrası sahneye çıkan sanatçı Reha Yeprem'e ilgi büyüktü. Reha Yeprem'in ilk kez geldiği Köprübaşı'da, Hz. Peygamber (sav) ile ilgili şiirleri izleyicileri mest etti.

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklere her zaman destek verdiklerini söyleyerek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Program sonrası Sanatçı Reha Yeprem hayranlarıyla sohbet ederek imza dağıttı. Köprübaşı çileğinin tadına bakan Yeprem, hayatında yediği en güzel ve lezzetli çilek olduğunu belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı'da Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement